dijous, 16 d’agost del 2012

Receptes IV Taller Cuina Vegana

Ací teniu les fotos i receptes que vam fer en el IV Taller de Cuina Vegana, amb Mireia, la finestra vegana, i la gent de BARATaGARRAR, al local de caMot en Xàtiva. Esperem siguen del vostre grat, animeu-se a fer-les i ens conteu que tal vos han eixit. És l'últim que fèrem abans de l'estiu, a finals de setembre o primers d'octubre ho repredrem de nou.
Ja vos direm!!

Salut i ecologia!

RECEPTES: 

FETUCCINI DE CARABASSETA AMB SALSA MARINARA

Ingredients: (2 persones)
1 carabasseta gran
Salsa:
2 tomaques, 5 tomaques seques, dàtil, 1/2 ceba xicoteta, 1 tros de pimentó roig, alfàbega fresca, 1 cullerada d'orenga seca, 1/2 dent d'all, 2 cullerades d'oli, sal i unes gotes de suc de llima

Preparació:
Amb un pelador tallem la carabasseta a tires com si foren fetuccini, posem en un plat.
La salsa la preparem batent junts tots els ingredients.



QUÈTXUP

Ingredients: (4 persones)
1 tomaca, 1/2 tassa de tomaques seques, 1 cullerada de vinagre de poma, 1 dàtil gran, 1/4 de tassa d'oli i sal

Preparació:
Triturem junts tots els ingredients.
Podem guardar-lo fins 4 dies en la nevera.
















TRUFES DE GARROFA

Ingredients: (10 trufes)
50 gr de farina de garrofa, 100 gr de dàtils, 125 gr d'algun fruit sec mòlt (ametla, nous...), 1 cullerada d'oli i un pessic de sal

Preparació:
Triturem tots els ingredients junts, afegim aigua fins que es quede una textura amb què es puga treballar. Fem boletes.
Opcional: coco ratllat, fruit sec en pols
Podem arrebossar les trufes o bé en coco en ols o algun fruit sec.

Les deixem en la nevera abans de servir.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada