diumenge, 12 d’agost del 2012

Receptes III Taller Cuina Vegana

Amb prou retràs, però per a tot arriba el dia. Ací vos deixem les fotos i receptes que vam fer en el III Taller de Cuina Vegana, amb la gent de BARATaGARRAR i el local de caMot, a Xàtiva. Esperem siguen del vostre grat i podeu provar-les perquè ens digueu com vos han eixit.

Salut i ecologia!







RECEPTES:

VEGANESA

Ingredients:
oli de gira-sol, llet de soja (que no siga dolça), llima, all i sal

Preparació:
Fregim les creïlles i el carabassí. Quan estiga quasi llest en un got barregem farina de cigrons (60%) i aigua (40%), també afegim sal i romaní. Llevem l'excés d'oli de la paella on tenim les creïlles i el carabassí, i aboquem a eixa paella la barreja de farina, ho fregim, quan estiga ho girem i ho fem per l'altra banda.






















TRUITA VEGANA DE CREÏLLES I CARABASSETA

Ingredients:
3 creïlles, 1 carabasseta, farina de cigrons, aigua, romer, sal ioli

Preparació:
Fregim les creïlles i la carabasseta. Quan estiga quasi llest en un got barregem farina de cigrons (60%) i aigua (40%), també afegim sal i romaní. Llevem l'excés d'oli de la paella on tenim les creïlles i la carabasseta, i aboquem a eixa paella la barreja de farina, ho fregim, quan estiga ho girem i ho fem per l'altra banda.


BESCUIT DE LLIMA

Ingredients: (12 porcions no molt grans)
1/4 tassa oli de gira-sol
1/4 tassa de "sirope de arce" (si no en teniu poseu més llet de soja)
1/2 tassa de llet de soja
1/4 de suc de llima
1 cullerada sopera de ratlladura de llima
1 cullerada de postres d'extracte de vainilla
1 cullerada sopera de llavors de rosella
1/4 tassa de sucre
2 tasses de farina
1 cullerada de postres de rent de rebosteria
1 cullerada de postres de bicarbonat de cuina
1/2 cullerada de postres de sal

Preparació:
Encenem el forn a 180º.
D'una banda barregem l'oli, el "sirope", la llet, la llima, la ratlladura i la vainilla.
En un altre bol barregem el sucre, les llavors, la farina tamisada i la resta d'ingredients. Afegim els ingredients humits, si veiem que la barreja queda molt seca afegim més llet de soja (jo en vaig afegir). Ho aboquem en un motlle i ho posem al forn. Cuinem 40' i ho deixem refredar abans de desemmotllar i deixar gelar del tot damunt d'una reixa.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada