dijous, 10 d’abril del 2014

Jornades per a la reflexió i acció local

Hola a totes i tots!!
Vos adjuntem el cartell d'unes jornades que hem preparat VERD DE TERRA juntament amb el Grup de Consum LLAVORTERÀPIA de Castelló de la Ribera, l'Associació CAMOT de Xàtiva i la Plataforma per la SOBIRANIA ALIMENTÀRIA.

Baix el nom de:
"Encontres per a la reflexió i acció local: Desenredant la Madeixa"
Volem incidir en com ens afecten a les nostres vides i a la nostra realitat, ací on vivim, certes decisions que s'estan prenent a nivell europeu i internacional.

El proper dissabte 12 d'abril organitzem una xerrada a càrrec de Tom Kucharz, coordinador de l'àrea d'Agroecologia i Sobirania Alimentària i membre de la Comissió Internacional d'Ecologistes en Acció, on parlarem de les noves amenaces dels Trasgènics.

El dimecres 16 d'abril la xerrada serà a càrrec de Joan Clemente, membre de la Plataforma per la Sobirania Alimentaria del País Valencià, on parlarem dels impactes de l'agronegoci i les propostes cap a la sobirania alimentària.

I coincidint amb la Setmana de la Lluita Camperola, el Grup de Consum Llavorteràpia ha organitzat un sèrie d'actes per celebrar-ho, vos adjuntem el programa.

Esperem siga del vostre interés i us animeu a assistir i participar!!!




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada