dijous, 10 de maig del 2012

Croquetes de Remolatxa i mill

Aquesta recepta pertany al blog: http://eldelantalverde.wordpress.com/2007/12/03/croquetas-de-remolacha/ 

Ingredients:
2 remolatxes cuites, 150 gr dacsa dolça cuita, 100 gr mill, pa ratllat, 1 pessic comí, 1 mica gingebre en pols, Pebre negre en pols, Oli d'oliva i sal.

Preparació:
Ratlla les remolatxes i deixa escórrer en un colador perquè deixen anar tot el suc possible. Escórrer també la dacsa cuita. En un cassó amb aigua bullint posa a coure el mill fins que estiga tou, en uns 15 minuts. Colar i pressiona una miqueta perquè deixi anar tota l'aigua sobrant. Barreja la remolatxa, la dacsa i el mill escorregut i amanir amb les espècies i una mica de sal. Perquè prenguen més consistència i es manipule millor, afegeix si ho veus necessari dos o tres cullerades de pa mòlt. Deixa reposar en fred a temperatura ambient una hora. Amb ajuda d'una cullera, presa pessics d'aquesta massa i amb les mans dóna'ls la forma de croqueta. Passa per pa ratllat i estreny lleugerament amb els dits perquè s'assente en la superfície i no es desprenga. En una paella amb oli molt calent, però no cremat, aneu tirant i deixant-les fregir uns segons, fins que es daure tota la superfície. Serveix ben calentes, acompanyades d'una amanida de fulles verdes.
Bon profit!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada