dimecres, 18 d’abril del 2012

Recepta de Seitan

Ingredients per a tres boles:
1 tassa de gluten, 2 cull. rent de cervesa (si no en tenim també podem utilitzar pa rallat), 1/2 de tassa de brou vegetal, 1/4 de tassa de salsa de soja, 1 cull. d'oli, 2 dents d'all triturades.
Brou: 8 tasses d'aigua amb 3 cubs de brou (amb menys aigua també es pot fer), 1/4 tassa de salsa de soja, 1 tros d'alga kombu.

Barregem el gluten amb el rent i les dents d'all, afegim la resta d'ingredients. Barregem amb la mà durant 3', ho partim entres boles. Posem els ingredients del brou en una olla i afegim les boles de seitan, tapem (però deixant un tros perquè puga eixir el vapor), quan l'aigua bull hem de baixar el foc. Remenem ocasionalment durant una hora. Apaguem el foc i deixem reposar 15'.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada