diumenge, 15 de gener del 2012

Cosetes pendents del 2011

No volem encetar el nou any sense acabar les cosetes que ens han quedat pendents de l'any anterior, en concret una que ens va fer molta il·lusió rebre-la, ens l'envia Margarita des de Carcaixent, una foto de la decoració d'una carabassa per al dia de Tot Sants, ara aclamada com Halloween, veritat que és molt xula!

Açò és el que ens conta:
De la carabassa de la darrera setmana d'octubre vaig fer una careta de Halloween per a les meues filles. La van dur al col·le i tot! Encara que era xicoteta, tenia una carn bonííííííssima. Amb la meitat (400 gr), vaig fer coca en llanda de carabassa i amb l'altra meitat, crema de carabassa. A casa, em varen posar "Matrícula d'Honor".



També ens envia la recepta per preparar crema de verdures:
Amb la majoria de verdura verda (pel color), faig cremes. Així, sempre tenim un primer plat de calent. La base sempre la faig igual: Una creïlla i una ceba a daus, amb una cullerada d'oli, un pesic de sal i un poc de pebre negre; li pegue unes voltetes dins de la cassola i li afegisc 3/4 de litre de llet (em fa el mateix si és desnatada). Quan arranca el bull, li baixe el foc i li afegisc la verdura que vull. Així, puc tindre crema de varietat de verdures, o d'una sola (de bledes, d'escarola, de carabassa, d'encisam, ...).



Us animem a que ens conteu formes i maneres de preparar les verdures de la caixeta.
Moltes gràcies Margarita!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada