Açò és el que ens conta:
De la carabassa de la darrera setmana d'octubre vaig fer una careta de Halloween per a les meues filles. La van dur al col·le i tot! Encara que era xicoteta, tenia una carn bonííííííssima. Amb la meitat (400 gr), vaig fer coca en llanda de carabassa i amb l'altra meitat, crema de carabassa. A casa, em varen posar "Matrícula d'Honor".
També ens envia la recepta per preparar crema de verdures:
Amb la majoria de verdura verda (pel color), faig cremes. Així, sempre tenim un primer plat de calent. La base sempre la faig igual: Una creïlla i una ceba a daus, amb una cullerada d'oli, un pesic de sal i un poc de pebre negre; li pegue unes voltetes dins de la cassola i li afegisc 3/4 de litre de llet (em fa el mateix si és desnatada). Quan arranca el bull, li baixe el foc i li afegisc la verdura que vull. Així, puc tindre crema de varietat de verdures, o d'una sola (de bledes, d'escarola, de carabassa, d'encisam, ...).
Moltes gràcies Margarita!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada