diumenge, 30 d’octubre del 2011

L'enyorança de l'estiu

Hem tingut el blog un poc abandonat degut a la quantitat de tasques que l'estiu ens obliga: collir acaloradament per la fogositat dels cultius, preparar la terra per l'hivern, femar, sembrar i trasplantar…
Ara amb les primeres pluges podem dedicar-li temps a contar-vos el dia a dia de l'hort.
Volem començar fent una mirada a l'enyorança de l'estiu, que ha sigut llarg, ara que estem a les portes del fred fent menció a algunes de les activitats que hem desenvolupat.

Visita i participació en la II Trobada de la Tomaca Autòctona al Riurau del Senyor de Benissadeví a Jesús Pobre, Marina Alta. Va ser un 14 d'agost, dia de molta calor, on ens retrobarem amb companys agricultors i veïns per intercanviar experiències, varietats de tomaques i llavors autòctones tot al voltant d'un bon esmorzar de recapte. Destaquem la xerrada de Pep Roselló sobre patologies del cultiu de la tomaca.
Animem als organitzadors que continuen amb aquesta interessant activitat per molts anys.







En temps de melons, ni missa llarga ni sermons
A finals d'estiu toca collir els melons. Dona gust veure a l'hort diferents generacions. Passat, present i futur. Ací vos deixem unes fotografies de la collita dels melons. El tio Pepe, Ade i els bessons Blai i Nelo.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada