diumenge, 25 de març del 2012

Recepta Pastís de Garrofa

Ingredients:
3 tasses de farina 1/2 sobre de rent de rebosteria (15 gr) 1 cullerada de bicarbonat de cuina 1 tassa i 1/2 de llet vegetal (segons el tipus de farina posarem més llet) 3/4 de tassa de sucre integral 1 tassa d'oli de gira-sol 1/3 de tassa de garrofa en pols.

Encenem el forn (180º) i preparem la barreja. D'una banda barregem els ingredients humits (llet i oli), en un altre bol els secs, tamisem la farina, el rent i el bicarbinat, afegim la garrofa, el sucre i els la barreja d'oli i llet, ho barregem tot bé i tastem per si cal més garrofa o sucre... Ho aboquem en el motlle i ho posem al forn 30' (abans de traure el pastís comprovem que estiga cuit fent la prova amb un ganivet o un escuradents, unxem la massa i si el ganivet ix net ja tenim el pastís) el deixem refredar un poc abans desemmotllar.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada